Routebeschrijving

Vanuit Oldenzaal - Oldenzaalsestraat
Rij Hengelo binnen via de Oldenzaalse straat en blijf deze volgen tot het begin van de Deldenerstraat. Het kantoor van Bis People vind je aan de rechterzijde.

Vanuit Enschede - Enschedesestraat
Rij Hengelo binnen via de Enschedesestraat en rijd bij de kruising Kuipersdijk en Laan van Driene rechtdoor. Sla bij de volgende grote kruising rechtsaf de Wolter ten Catestraat in. Blijf deze straat volgen tot de T-splitsing met de Oldenzaalsestraat. Sla linksaf. Blijf de Oldenzaalsestraat volgen tot het begin van de Deldenerstraat. Het kantoor van Bis People vind je aan de rechterzijde. 

Vanuit de A1
Neem afslag 30 richting Hengelo. Volg de Bornsestraat richting het centrum van Hengelo tot de T-splitsing met de Oldenzaalsestraat. Sla rechtsaf. Blijf de Oldenzaalsestraat volgen tot het begin van de Deldenerstraat. Het kantoor van Bis People vind je aan de rechterzijde.

Vanuit de A35
Neem afslag 35 richting Delden. Volg de Deldenerstraat richting het centrum van Hengelo. Na ongeveer 3 kilometer vind je het kantoor van Bis People aan je linkerzijde. 

Parkeren
Er is geen parkeergelegenheid bij onze locatie. Kom je met de auto? Parkeer dan je auto in Parkeergarage ThiemsbrugQ-Park de Brink of aan de Hampshire of Wessex.