Werken als vakman

Als vakman wil jij een baan of opdracht die past bij jouw kwaliteiten en eisen. Maar bovenal wil je een goede werkgever.

Mooie en uitdagende projecten
Met onze jarenlange ervaring hebben we een uitgebreid netwerk dat bestaat uit grote, landelijke maar ook kleine, lokale bouwbedrijven en technische bedrijven. Vaak met mooie, uitdagende projecten.

Langdurige opdrachten
Wij streven er naar om onze vakmensen voor een langere periode aan een baan te helpen. Vaak met een langdurige opdracht bij één van onze opdrachtgevers. Maar dat kunnen ook korte opdrachten bij meerdere opdrachtgevers zijn. Houdt een opdracht op? Dan kijken wij direct voor je verder. 

Goed werkgeverschap
Goed werkgeverschap vinden wij erg belangrijk. Je salaris (of facturen) betalen we iedere week stipt. Wij houden ons aan de cao en volgen de wet- en regelgeving. We houden van korte lijnen. Daarom heb je bij ons een vast contactpersoon. Wel zo gemakkelijk. En afspraak is bij ons ook echt afspraak.

Vind een vacature
Schrijf je in

Ben jij als vakman (binnenkort) beschikbaar voor een baan in de bouw of techniek? Schrijf je dan in, wij zoeken voor jou een passende vacature.

Naar inschrijfformulier